Sport

 • loopcriterium

  De Noordloper 2019

  het loopcriterium ‘De Noordloper’ is een organisatie van de sportregio Noorderkempen in samenwerking met de gemeenten Arendonk/Baarle-Hertog/Beerse/Hoogstraten/ Lille/Malle/Merksplas/Oud-Turnhout/Ravels/Rijkevorsel/ Turnhout/Vosselaar.

  Dit is een open criterium voor recreanten, gevorderde lopers en aangesloten VAL-leden. Met andere woorden: iedereen mag deelnemen.

  Volgende lopen uit de gemeente Ravels nemen deel:
  - Lentejogging KFC Flandria 12/04/2019
  - Stratenloop St.Jan Weelde 14/06/2019
  - Halve Marathon Poppel 09/08/2019
  - De Pierenloop Ravels 31/08/2019
  - Dwars door Weelde 20/09/2019
  - 4de Gilseindse Herfstjogging 12/10/2019

  meer info op www.noordloper.be
  Lees meer
 • Banner Waterpret voor personen met een handicap

  Waterpret voor personen met een handicap

  Vanaf oktober 2018 kan je elke 3de zaterdag van de maand in het zwembad van Ravels terecht voor een zwemuurtje. Wat kan je er dan gaan doen?
  Lees meer
 • zwembad Weelde

  Gemeentelijk zwembad

  Zwemmen is leuk en gezond op elke leeftijd. Bovendien worden je gewrichten minder belast in het water en dat maakt de kans op blessures veel kleiner. Zwemmen is goed voor je conditie en humeur, het hele jaar door!
  Lees meer
 • Banner vorming najaar 2018

  Sportgerelateerde vormingen

  Er worden door verschillende organisaties vormingen georganiseerd. Zo kan je bij Sport.Vlaanderen terecht voor sporttechnische opleidingen en bij Dynamo Project voor sportbestuurlijke opleidingen.
  Voor sportspecifieke vormingen informeren clubs best rechtstreeks bij hun federaties.
  De Sportregio Noorderkempen organiseert in samenwerking met verschillende aanbieders in de verschillende regiogemeenten een aantal vormingen (sporttechnische, sportmedische en sportbestuurlijke).
  Lees meer