Night of the Z@Z@

vrijdag 02 november » zaterdag 03 november
Concert

U houdt van muziek én van een spetterend feest? Een uniek totaalspektakel met live muziek, dans, entertainment, licht- en geluidshow én Special Act spreekt u meteen aan?

Dan heeft SNK Weelde geweldig nieuws voor u! Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november presenteert SNK opnieuw de enige echte Night of the Z@Z@!

Night of the Z@Z@ is een fantastische muzikale avond bestaande uit een zeer breed scala aan genres en stijlen! Naast de live muziek, gebracht door SNK Weelde, bestaat deze avond uit een unieke mix van zang, dans, show, licht- en geluidspektakel, sfeer en ambiance! Op deze avond krijgen populaire namen als Bruno Mars, Ed Sheeran en Dolly Parton de plaats die ze verdienen!

Wie er één van de vorige edities bij was, weet het: de Night of the Z@Z@ weet het publiek telkens te verbazen en verrassen met het bijzondere concept, de originele muziek die niemand onberoerd laat en het hoge show- en entertainmentgehalte! Voor de dans zullen dit jaar de JayBees Dancers zorgen, de dansformatie waarvan u eerder al magnifieke performances op televisie kon zien!

Ook de Special Act weet elk jaar een meerwaarde te geven aan de geweldige muzikale avonden, en dat zal dit jaar zeker niet anders zijn! De Special Act van Night of the Z@Z@ zal immers de enige echte super slagwerksensatie PERCUSSIVE zijn! Met hun uniek visueel slagwerkspektakel kunnen zij al jaren rekenen op uitverkochte en laaiend enthousiaste theaters in heel Europa. We beloven u dat dit energieke trio ook op u een verbluffende indruk zal nalaten!

Zorg er dus zeker voor dat u erbij kan zijn op 2 en/of 3 november en dat u op tijd een (voorverkoop)kaart weet te bemachtigen! Kaarten zijn te verkrijgen via nightofthezaza@snkweelde.be!

Voor meer informatie kan u bovendien terecht op www.nightofthezaza.be en www.facebook.com/nightofthezaza!

Wij beloven u een schitterende avond vol feest en fun die u niet snel zal vergeten! Mis deze spetterende Night of the Z@Z@ editie 2018 dus zeker niet!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?
vr 2 november 2018 van 20:00 tot 23:59 za 3 november 2018 van 20:00 tot 23:59
Prijs
€ 15.0
Organisatie
Koninklijke Fanfare SNK Weelde
Contact
nightofthezaza@snkweelde.be
http://nightofthezaza@hotmail.com
Google maps