Fred Delfgaauw - In de wachtkamer van de liefde

zaterdag 21 oktober
Theatervoorstelling

Na ruim 35 jaar heeft Fred Delfgaauw een geheel eigen theaterstijl gecreëerd. Een wonderlijke versmelting van meerdere disciplines.

Herman van Veen zei ooit: “Delfgaauw is een gezelschap in zijn eentje. Humor en ontroering liggen in zijn aangrijpende voorstellingen altijd pal naast elkaar. En wij, het publiek, worden zo door hem gevangen dat, als we naar huis gaan, we tegen elkaar zeggen: “Verrek, we zijn onze jassen vergeten.””

Er zijn een aantal bekende theaterpersoonlijkheden benaderd om mee te schrijven aan deze productie, om zo een personage voor hun rekening te nemen die Fred Delfgaauw op onnavolgbare wijze tot leven zal laten komen. Paul van Vliet, Hans Dorrestijn, Freek de Jonge, Jeroen van Merwijk, Rob Bloemkolk en Sjaak Bral.

‘In de wachtkamer van de liefde’ bevat een aantal kleurrijke personages. Ze hebben allemaal een verhaal over hun zoektocht naar de liefde. De zoektocht naar de liefde is ook een zoektocht naar de reden van het bestaan: zonder liefde en de wederkerigheid daarin, lijkt het leven zinloos.

Die universele ervaring kent een scala aan verschijningsvormen, soms tragisch, soms hilarisch, maar altijd herkenbaar. Uiteindelijk wordt het weer een echte Delfgaauw-productie waar het publiek wordt verrast en op een ander been gezet.

Deze voorstelling maakt deel uit van pakket 'Burenkuur'. Bestel je tickets voor het volledige pakket en geniet van een fenomenale korting. (normaal: € 45,00 - 65+/groepen/abonnees: € 35,00 - studenten/-20: € 25,00)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?
zaterdag 21 oktober 2017 van 20:00 tot 20:00
Prijs
€ 14.0
Organisatie
GC De Wouwer
Contact
http://www.dewouwer.be
Google maps