49 activiteiten gevonden
 • 06 jun » 27 jun

  Cursus portret tekenen/schilderen

  In een reeks van 4 lessen gaan we oefenen met portret. Eerste les in potlood, dan aquarel, en laatste 2 keer met acryl verf. Voor alle materialen wordt gezorgd en zijn in de prijs inbegrepen. Maximaal 6 personen dus veel aandacht. Ik hoop u te mogen verwelkomen. Ook beginners zijn welkom. U hebt de keuze uit 4 reeksen. Woensdagmiddag: 8, 15, 22, en 29 mei Woensdagavond: 8, 15, 22, en 29 mei ...
  Lees meer
 • 04 apr » 29 sep

  Ingrid Vekemans - Afrika en Natuur

  Ingrid is altijd gefascineerd geweest door Afrika en zette er voor het eerst voet aan de grond in 1994. Hoewel Afrika en de Afrikaanse wildlife haar grootste passie zijn, ontwikkelde Ingrid zich ook als veelzijdig natuurfotograaf dichter bij huis. In thuisbasis België zijn wildlife, het bos en de macrowereld haar favoriete onderwerpen, maar ook landschapsfotografie draagt haar interesse weg. ...
  Lees meer
 • 11 jun » 10 dec

  Lotgenotensamenkomst Vlaamse Liga Voor Fibromyalgiepatiënten

  Heb je ook nood aan en babbeltje met mensen die je wel begrijpen? Wat je meedraagt is vaak onzichtbaar! Erger dan de ziekte is het onbegrip. Kom dan naar een van onze lotgenotensamenkomsten,voor een gezellig samenzijn en om ongedwongen ervaringen te delen of te praten. Een lach, een traan, alles is toegelaten. Partner/familie/begeleider ook welkom.
  Lees meer
 • 19 jan » 21 dec

  Waterpret voor personen met een handicap

  Vanaf oktober 2018 kan je elke 3de zaterdag van de maand in het zwembad van Ravels terecht voor een zwemuurtje. Wat kan je er dan gaan doen? Tijdens het zwemuurtje wordt het zwembad voorzien van speelgoed en zwemmateriaal. Om de sfeer erin te krijgen zorgen we voor leuke muziek. Hou je liever van baantjes trekken? Geen probleem! We houden één baantje vrij voor personen die graag zwemmen.
  Lees meer
 • 02 feb » 31 mrt

  Isabelle Geudens-Machielsen

  Isabelle Geudens schildert vossen, konijnen, jan-van-genten, bloemen, zichten … Ze doet dat van kinds af en in diverse technieken. Zo gebruikt ze aquarel, acryl, kleurpotloden, grafiet, pastel, Oost-Indische inkt … Haar werken zijn zeer realistisch en benadert zeer goed de foto’s die als inspiratie dienden. Isabelle is een echte autodidact, maar is al enkele jaren bij de groep ‘Akademie+3’.
  Lees meer
 • 30 okt » 31 dec

  Wekelijkse conditiewandeling te Ravels - Eel

  Dagelijks minstens een half uurtje wandelen, daar kan geen pil tegenop. Hart en longen worden er sterker van, je geheugen wordt beter. En het is heel goed voor je humeur. Zeker als je dit samen met anderen doet. Wandelen is trouwens eenvoudig, niet duur en voor alle leeftijden. CM kern Ravels biedt gratis conditiewandelingen, telkens op dinsdagavond om 19.30u. Vertrek aan de gemeentezaal van ...
  Lees meer
 • 29 jun » 30 aug

  Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Ravels

  Wat proef je in de bib van Ravels? Neem tussen 29 juni en 30 augustus deel aan onze zomerse zoektocht, ontdek het en neem een schat mee naar huis. Je bent steeds welkom tijdens onze openingsuren.
  Lees meer
 • 30 jun

  Herdenkingsrit Jefke de Rijk

  Fietstocht van 75 km over rustige en langlopende Kempense binnenwegen. Parkoers afgepijld met geel-rode pijlen DR Bikes/Molenslop. Bevoorrading (geen drank) in de startzaal. Ook voor recreanten.
  Lees meer
 • 01 jul » 05 jul

  Sportkamp Weelde

  Zoek je een zinvolle & sportieve invulling voor de vakantie van je kind? Een ruim aanbod aan omnisport zowel indoor als outdoor, van gekende naar onbekende sporten en spelen komen aan bod. Doe je mee?! Meerdaags kamp zonder overnachting. Voor & -nabewaking optioneel.
  Lees meer
 • 07 jul

  Molenbarbecue n.a.v. Vlaanderen feest

  Naar aanleiding van de festiviteiten “Vlaanderen Feest” nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse molenbarbecue. Deze gaat door op zondag 7 juli 2019 vanaf 12.30 uur in de molen "Arbeid Adelt" te Weelde. Kom met uw familie, vrienden of kennissen, voor een lekkere barbecue naar de molen in Weelde. Een gezellige babbel, een goeie pint of een glas heerlijke wijn zullen u zeker al ...
  Lees meer