Hoe maak je een aquarel? - Marianne Van Boxtel

vanaf 11 januari 2018

Cursus

Aquarellen is een zeer leuke en rustgevende hobby. Je ontdekt je creatieve zelf en vindt tegelijk rust.

Met deze cursus leer je de juiste schildertechnieken kennen. Je aquarelpapier wordt in geen tijd een prachtig schilderij. Ontdek hoe je mooie, oogstrelende aquarellen kunt schilderen, zelfs als je er zeker van bent, dat je niet kunt schilderen.

Iedere cursist krijgt voldoende persoonlijke aandacht. Tijdens het tekenen krijgt u ook hulp en er komen allerlei zaken aan bod (zoals perspectief). Al schilderend wordt gedemonstreerd op welke manier je met verf en water mooie effecten kan bereiken.

Er komen allerlei onderwerpen aan bod: landschappen, stillevens, mensen, dieren … Aan één onderwerp worden steeds twee sessies besteed zodat u alle tijd kunt besteden aan de tekening. U leert verf te mengen zodat je de gewenste kleuren krijgt.

Marianne van Boxtel geeft inmiddels al vele jaren teken- en schilderlessen. Ze is opgeleid als reclametekenaar waar de basis gelegd werd voor producttekenen, perspectief en alle andere zaken die bij het weergeven van een onderwerp aan bod komen. Hierna heeft ze zich door diverse cursussen verder  bekwaamd in het vak.

Prijs: € 160,00

Praktisch:

  • Lessen: 14 donderdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur 
  • Data: 11, 18 en 25 januari - 1, 8 en 22 februari - 1, 8, 15, 22 en 29 maart - 19 en 26 april én 3 mei 2018
  • Locatie: De Wouwer
  • Organisator: De Wouwer
  • Meer info: www.boxart.be

 

Bekendmaking Kloosterstraat 4, 2380 RAVELS